Prizoniera

După cîteva ore, s-a liniștit, sau a obosit.
Se culcase aseară singurică și fericită, iar cînd a făcut ochi, era deja prizonieră. La început, panicată, își rupsese unghiile, încercînd să găurească peretele de oase care o strîngea din toate părțile. I-a dat sîngele. Era prinsă în locul ăla îngust, fără să priceapă cum sau de ce. Nu avea nici o idee unde e și ce o să i se-ntîmple. Spre groaza ei, și-a dat seama imediat că era goală pușcă, așa cum se culcase, sub cearceaful de mătase. Iar acum, locul ăsta străin o adăpostea și o strîngea, în același timp, strivindu-i sînii, presîndu-i fesele, strîngîndu-i coatele și atingîndu-i pubisul. Era plin cu un soi de vată murdară, călduță, vie, care-i umezea pielea. I-a venit să vomite, mai bine ar fi atins măruntaiele unui cal. S-a abținut cu greu deși stomacul îi urcase în gît, pentru că n-ar fi avut altundeva să-și reverse mațele decît peste propriile picioare. Mirosea a odaie închisă demult, mucegăită, duhnea a haine încinse și, vag, a transpirație bărbătească. A strigat după ajutor și s-a mirat cît de moale i-au țîșnit sunetele din gură. Parcă ar fi avut cîlți în plămîni.
Timpul trecea greu, iar panica de la început a lăsat loc unei profunde depresii. Nimeni nu venea să-i ceară ceva, orice, numai să știe. Totuși, nu-i era nici foame, nici sete. Și nici nu-i venea să se ducă la baie, lucru care a mirat-o nespus după douăzeci și patru de ore. Era, pur și simplu blocată în pasta aia, în oasele alea. Și parcă nici mintea nu-i era aceeași. Simțea, din cînd în cînd, impulsuri ușoare în creier, ca niște gîdilituri electrice. Gîdiliturile coborau pe la subsuoară, treceau pe sub inimă și se opreau la buric. Îi venea să se scarpine, o mînca peste tot. O vreme, s-a stăpînit eroic – și ăsta e un lucru de mirare, ea fiind o nesăbuită în viața de dincolo –, dar, după cîteva zile a cedat. Era mai presus de voința ei. Impulsurile îi alergau deja prin corp, din stomac pînă-n călcîie. Și-a atins subrațul. Niciodată scărpinatul n-a fost mai plăcut. Excitația s-a mutat în sîni. Și-a atins mameloanele cu vîrful degetelor și, în clipa aia, s-a făcut lumină. Vata murdară care o înconjura a devenit fosforescentă. Corsetul de oase a început să se cedeze. Apoi, electricitatea n-a mai ezitat, i-a coborît violent în vagin. Și-a dus mîna între picioare și capcana de os s-a lărgit. A auzit-o cu urechile ei oftînd, clătinîndu-se. A lăsat-o să facă un pas. Confuză, excitată și intrigată, a continuat să se masturbeze și a obținut ce a vrut. Loc să se întindă pe jos. Era și cazul. Durerea picioarelor s-a revărsat pe podea. În clipa în care a ajuns la orgasm, închisoarea a înnebunit. Confetti, jocuri de artificii. Un miros înțepător, bărbătesc, neplăcut, a inundat spațiul rămas liber.
Apoi, treptat, celula osoasă a revenit la dimensiunile anterioare, iar fata a fost, din nou, obligată, să se masturbeze, pentru a se putea așeza. Acum, prin vata murdară circulau lichide aurii, strălucitoare și, din cînd în cînd, pe perete, se deschidea un soi de fereastră oarbă, luminată cu figuri stranii, ca niște stele de mare transparente.
S-a uitat pe fereastra aia, s-a tot uitat și, deodată, și-a acoperit ochii. A revăzut ora de biologie, cea mai nesuferită, cea mai scîrboasă: asta nu era o stea de mare, ci o celulă nervoasă. O celulă nervoasă – șuieră ea, cuprinsă de draci. Și înțelege instantaneu (numai femeile pot face asta) unde e, de ce e și cine o ține prizonieră.
Trage aer în piept, își vîră degetele între coapse și se pune voinicește pe lucru. O dată, de două, de trei, de un infinit de infinite de ori, orgasm după orgasm, la foc automat.

— Oprește-te, oprește-te! strigă din senin bărbatul transpirat. În tramvai se face liniște, călătorii întorc privirile către insul care se proptește cu fruntea de bară, lovind-o din timp în timp. Nu e de ajuns. Bărbatului i se învîrt ochii în cap, apoi se repede cu capul înainte și sparge geamul, împroșcînd cu sînge o pensionară oripilată.
— Oprește-te, ticăloaso!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s